понедельник, 23 января 2012 г.

Запрошуємо на ПРЕМ’ЄРУ!

Fantasy з життя саксофоніста
    Дизайн – Володимир Корженко.

До уваги ЗМІ!
АКЦІЯ на захист театру від свавілля начальника Головного управління культури у м. Києві С. Зоріної.

28 січня разом з комісією Київради з питань культури та мистецтва, за ініціативою голови - Олександра Бригинця в Муніципальному театрі "Київ" відбудеться ПРЕМ’ЄРА, цільовий перегляд для журналістів, вистави «Fantasy з життя Саксофоніста» (переклад Неди Нежданої), за п’єсою Матея Вішнєка «Пригода ведмедиків Панда», режисер-постановник вистави - н.а. України Валерій Невєдров, який вперше робить свою постановку не для великої сцени, а для нової театральної мікросцени. Дія займає дуже обмежений простір, додайте до цього чарівну мелодію саксофона, відеопроекції з елементами 3D, посилення драматургії пластичними етюдами.




Дійові особи та виконавці:
Саксофоніст – Олексій Смірнов, Ярослав Чаус
Він – Олександр Пономаренко
Вона –Тетяна Краснікова, Анастасія Пікалова

Анотація до вистави:
Володар численних літературних і театральних премій Матей Вішнєк - уродженець Румунії, сучасний поет і драматург, творчість якого літературні критики порівнюють з класикою французького театру абсурду Ежена Йонеско.. Історія про «Пригоди ведмедів панда ...» - не позбавлена абсурдистської умовності, але сповна реалістична.
М.Вішнєк, звичайно ж, писав п'єсу не про ведмедиків, а про людей. Почавши з банальної для нинішньої моралі ситуації - Він і Вона прокинулися в одному ліжку, не знаючи, як один одного звати, не пам'ятаючи про проведену ніч, - драматург повів глядача в темні лабіринти людської душі.
За час перегляду вистави ви проживете Життя. Своє…а, можливо, іншого, з дивовижним усвідомленням реальності..
Серйозні й важливі моменти життя, що розкриваються у театральному просторі за допомогою пластичних етюдів акторів, здатні викликати несподівані асоціації. А музичне соло в живому виконанні створить невимушену, доброзичливу атмосферу з дещо сентиментальним присмаком.
Чи вірно ми розподіляємо свій життєвий запас, чи сповна віддаємось назустріч своєму покликанню..?
І, взагалі, чи існує життя після нас… та хто до нас приходить наприкінці всього..?
На ці та інші питання буття Вам запропонують відповідь герої вистави .

Тривалість вистави - 1 год.

Комментариев нет:

Отправить комментарий